منتديات لمسة التميز والابداع
تكات في الطبيخ 000000 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي التسجيل يمنحك بعض الخواص مثل تستطيع ان تضيف مواضيع وتستطيع ان تضع ردا وتستطيع ان ترى بعض الروابط والمواضيع المخفيه عن الزوار
سنتشرف بتسجيلك
شكرا تكات في الطبيخ 000000 829894
ادارة المنتدي تكات في الطبيخ 000000 103798
منتديات لمسة التميز والابداع
تكات في الطبيخ 000000 613623
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي التسجيل يمنحك بعض الخواص مثل تستطيع ان تضيف مواضيع وتستطيع ان تضع ردا وتستطيع ان ترى بعض الروابط والمواضيع المخفيه عن الزوار
سنتشرف بتسجيلك
شكرا تكات في الطبيخ 000000 829894
ادارة المنتدي تكات في الطبيخ 000000 103798
منتديات لمسة التميز والابداع
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


اسلاميات،برامج،انترنت،اخبار،العاب،غرائب وعجائب،صور،شعر وخواطر،قصص ،هواتف نقاله،رياضه،لغات العالم،حيوانات،طيور،عالم البحار،فلك،اعلانات،تبادل اعلانى،تطوير الذات،اشهار منتديات عربية مجانا،العاب،برامج
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخولاعلانات الموقع

 

 تكات في الطبيخ 000000

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
ملاك وصعب الامتلاك
المشرف العام
المشرف العام
ملاك وصعب الامتلاك


العمر : 28
السٌّمعَة : 9
نقاط : 1777
عدد المساهمات : 870
تاريخ التسجيل : 06/09/2011
انثى الاوسمة : مشرفه مميزه
عدد الاوسمة التى حصل عليها : 10

تكات في الطبيخ 000000 Empty
مُساهمةموضوع: تكات في الطبيخ 000000   تكات في الطبيخ 000000 I_icon_minitimeالجمعة ديسمبر 09, 2011 10:55 pm

موضوعي النهارده بيتكلم عن تكات الاكل
بمعني كل واحد مننا ليها تكه في الاكل بيفرق اكلها عن اي حد تاني


عاوزه تفاعلكوا معايا
كل واحده تدخل تقول تكاتها

اول تكه ليا














المحشي


ضيفي على الخلطه بتاعته شويه نعناع ناشف بيدي طعم روووعه
كمان عايزه المحشي بيلمع عارفه لما بتحمري اللحمه او الفراخ مع المحشي ضيفي المتبقي من التحمير الزيت او السمن على المحشي بيخليه يلمع
كمان النخاع (بيبقى في الماسوره )بتجبيها من عند الجزار ضيفيه على المحشي وهو بينطبخ بيدي طعه هايل



اتمنى الموضوع يعجبكم وتقيموه
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
شروق الامل
نائبة المدير العام
نائبة المدير العام
شروق الامل


العمر : 37
السٌّمعَة : 5
نقاط : 2135
عدد المساهمات : 1127
تاريخ التسجيل : 07/11/2011
الدولة : مصر
انثى الاوسمة : وسام صاحب الحضور الدائم
عدد الاوسمة التى حصل عليها : 10

تكات في الطبيخ 000000 Empty
مُساهمةموضوع: رد: تكات في الطبيخ 000000   تكات في الطبيخ 000000 I_icon_minitimeالسبت ديسمبر 10, 2011 12:49 pm

انا بقى هقول

لما بعمل الفته واللحمه والارز
بعمل اشياء معرفش الكل بيعرفها ولا لا

العيش بحطه فى صاج بالفرن طبعا بعد تقطيعة الى قطع صغيرة وكمان بضيف عليه معلقة سمن بلدى متوسطه الحجم واقلب السمن بقطع العيش واسبهم بالفرن ربع ساعه
هنا بلاقى العيش بقى مقرمش وده بيمسك نفسه لما بضيف الشوربه عليه
اما الارز بفضل ما حطتش عليه اى سمن أعمله مسلوق واضع له قليل من الملح ومعلقه خل

أما الثوم والبصل
بقوم بعمل بصله تقشرها وتقطيعها لقطع صغيره جدا
وكمان ثوم على قد ما تقدرى وتحبى ويهرس الثوم
هنا بضع معلقه سمن بالطاسة واسقط البصل اولا للتحمير قبل التوم
لان البصل بياخد وقت بالتحمير اكتر من التوم السريع التحمير

بعد تحمير البصل اسقط التوم واحمرهما معا واحصل على لون برونزى فى التحمير

هنا اسقط قليل من الخل على البصل والثوم المقلى
طششششش
هههه
المهم اسقط بعدها صلصة الطماطم

واضيف قليل من الملح والجنزبيل لما له من قدره على اذابه الدهون وشويه قرفه لايذكروا قليله جدا
وتكون النار هاديه قوووى
واغطيها ولا انساها لانها مش بتاخد وقت


التكه هنا بتاعتى
هو اضافه الخل على الثوم والبصل
وكذلك تقطيع العش الى قطع صغيره وخلطها بالسمن البلدى ووضعها بالفرن حتى احصل على عيش مقرمش بالفته مش طرى وسايب مهلهل بعد اضافه الشوربه عليه

وكمان ياريت اشوح اللحمه بتاعه الفتة فى السمن وارفعها على طول

اجيب بقى صنيه كبيره
ضع العيش الاول
وبعدين ادفس قطع اللحمه فى وسط العيش

ثم اضيف الارز فوق سطح العيش كله
ثم أضيف صلصة الطماطم

ام بصل وثوم وخل

وسخنه نار

يااااه ريحتها طلعت

بألف هنا وشفا عليكم

هههههههه
جعتوا صح





الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
تكات في الطبيخ 000000
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات لمسة التميز والابداع :: قسم الرجل والمرأه :: مطبخك هنا-
انتقل الى:  
الساعة الان
الاعلانات النصية
مدونة المنتدى
منتدى لحظات حزينه
منتدى بوابة مصر
مركز رفع صور
منتدى طلبات الابداع
منتدى سمر وشهد
اضف موقعكاعلن معناتبادل نصي
اضف موقعكالعاب اون لاين
تبادل نصي
كلمة مدير ومؤسس الموقع:ابرئ نفسي أنا مؤسس منتديات لمسة التميز والابداع ،امام الله ثم امام جميع الزوار والاعضاء على كل ما يحدث من تعارف بين الاعضاء مما يخالف ديننا الحنيف ، وانا اخلى مسؤليتى من اى موضوع فى هذا المنتدى والموضوع يمثل كاتبه فقط .
جميع الحقوق محفوظة لـ منتديات لمسة التميز والابداع ©2013-2012

adf.ly
المواضيع الأخيرة
» دعاء لله بقلبى
تكات في الطبيخ 000000 I_icon_minitimeالسبت سبتمبر 19, 2015 10:07 pm من طرف شروق الامل

» يوم 8 ابريل كان عيد ميلادى يترى حد افتكرنى ؟؟
تكات في الطبيخ 000000 I_icon_minitimeالإثنين أبريل 13, 2015 2:23 pm من طرف شروق الامل

» عيد ميلاد سعيد يا محمد
تكات في الطبيخ 000000 I_icon_minitimeالإثنين أبريل 13, 2015 2:18 pm من طرف شروق الامل

» لسا فاكر كان زمان كان زمان
تكات في الطبيخ 000000 I_icon_minitimeالإثنين أبريل 13, 2015 2:14 pm من طرف شروق الامل

» الله نور السموات والأرض
تكات في الطبيخ 000000 I_icon_minitimeالجمعة سبتمبر 05, 2014 11:47 am من طرف شروق الامل

» مرحبا بكم معنا ، أهلا وسهلا
تكات في الطبيخ 000000 I_icon_minitimeالسبت أبريل 05, 2014 4:03 pm من طرف شروق الامل

» قصه حب لم تكتمل
تكات في الطبيخ 000000 I_icon_minitimeالسبت أبريل 05, 2014 1:30 pm من طرف شروق الامل

»  الانسان يعيش بالأمل
تكات في الطبيخ 000000 I_icon_minitimeالإثنين نوفمبر 11, 2013 6:09 pm من طرف شروق الامل

» الله أكبر ولله الحمد
تكات في الطبيخ 000000 I_icon_minitimeالإثنين نوفمبر 11, 2013 6:05 pm من طرف شروق الامل

» نعم إن الله يشتاق لكم اخواتي
تكات في الطبيخ 000000 I_icon_minitimeالإثنين نوفمبر 11, 2013 5:57 pm من طرف شروق الامل

اعجابات
تكات في الطبيخ 000000 Fb110